onsdag 8 juli 2015

Minioner - filmen

Regnvädret fortsätter i Stockholm så idag blev det bio. Det blev Minioner såklart. Vi gillade både Dumma Mej och Dumma Mej 2 och nu har Minionerna fått en egen film.

Filmens handling grundar sig i att Minionerna letar efter den skurkaktigaste skurken att jobba hos, men utan vidare framgång till en början. Tre av Minionerna: Kevin, Bob och Stuart ger sig ut i världen för att hitta en ny chef. På en skurkmässa träffar de Scarlett Overkill och blir imponerade av hennes grymhet. Scarlett har en plan att stjäla ett mycket åtråvärt objekt. Hur det går i resten av filmen ska jag inte avslöja.

Vi gillade filmen allihop, både barnen, deras medföljande kompis och jag. Ordet "Bananaaaaah" utropades såklart några gånger i filmen men filmmakarna var duktiga på att hålla igen på Miniontokigheter. Handlingen var spännande, miljöerna välgjorda och det fanns en röd tråd genom filmen, vilket det inte alltid riktigt gör i animerade filmer.

Filmen får en stark 4 av 5 från oss- rekommenderas för en regnig sommardag.


Biobiljetter till dagens film: Minioner på Heron City

Kevin, Stuart och Bob ute på äventyr i Minionfilmen (bild lånad av sf.se)

Minionerna demonstrerar! (bild lånad av sf.se)

Spartips: 

Glöm inte att gå med i bioklubben om ni inte gjort det redan. Du får rabatt på snacks och godis, poäng som ganska snabbt ger en gratis biobiljett, erbjudande om medlemskvällar och chans att vinna fina biopriser i tävlingar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar