lördag 1 juni 2013

Bowling på O'Learys

Idag ska sonen gå på bowlingkalas på O'Learys, något som blivit en riktig trend bland skolkompisarna. Barnen får discobowla en timme innan de får hamburgare med pommes frites och titta på tecknad film på storbildsskärmar. Godispåsar ingår också. Det är roligt att ordna barnkalas med speciella teman hemma men efter att ha provat ett "outsourcat" barnkalas måste vi säga att det var ganska bekvämt.

Våra barn gillar att bowla så vi åker då och då iväg bara familjen och discobowlar. Discobowling är egentligen inget annat än vanlig bowling, fast med cool musik och discoljus. Tröttnar man på att bowla kan man alltid lägga sig på golvet och försöka fånga de dansande ljusprickarna från discokulorna.


Discobowling O'Learys

Priser för bowling varierar lite beroende på vilket O'Learys man bowlar på men ligger dagtid i Stockholm på ca 260 kr per bana för 55 minuter och från kl. 17 är det 360 kr per bana för 55 minuter.
Glad bowlare
Discobowling


Kombinerar man med att äta på O'Learys blir nöjet inte jättebilligt men maten är härligt amerikanskinspirerad och mättande med stora portioner.


Quesadillas från O'Learys

Cheesecake

Tips:
Det är gott om plats vid flera bord bakom banan att förvara väskor, kläder och liknande.
O'Learys är familjevänligt med popcorn till förrätt och pysselblad och kritor till barnen.
Ljudnivån är dock rätt hög, både vid bowlingen och i restaurangen ibland så att gå hit trött eller med huvudvärk rekommenderas inte.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar