fredag 30 oktober 2015

Hotell Transylvanien 2 - den perfekta höstlovsfilmen till Halloween

Igår var vi på höstlovsbio och såg Hotell Transylvanien 2. Vi har tidigare sett "Hotell Transylvanien" då Draculas dotter Mavis träffar en människa och blir kär, trots pappans motvilja och alla konstiga situationer en människokille kan hamna i när han har kontakt med monster.

Hotell Transylvanien, första filmen, är kul. Ibland är nummer två av en film sämre, men inte i detta fall. Vi gillade Hotell Transylvanien 2 mer än första filmen, både jag och barnen. I Hotell Transylvanien 2 gifter sig Mavis och Jonathan och snart kommer ett litet busigt barn, Dennis, eller Denisovitj, som morfar vill kalla honom. Dessa händelser utspelar sig inom de första minutrarna av filmen, så ingen större spoiler för er som vill se filmen- för det vill ni!

Därefter får vi följa Dennis relation med föräldrarna, med morfar och med sina farföräldrar som ju är vanliga människor. Vi får också träffa Dennis okända släktingar och se hur det går när människor och monster ska umgås tillsammans.

Jag ska inte avslöja mer av handlingen, men det var en riktigt rolig och bra film. Dennis är supercharmig och riktigt bra beskriven som litet barn, kan vi som har en tvååring hemma bedöma. Handlingen är spännande, rolig och har även en del sofistikerade skämt som vi vuxna kan njuta lite extra av.

Hotell Transylvanien 2 är en perfekt film till Halloween, ni kommer inte att bli besvikna när ni ser den! Den får fem huggtänder av fem möjliga från både mig och barnen!


Hotell Transylvanien 2. Bild lånad av sf.se

Monsterdans, Hotell Transylvanien 2, Bild lånad av sf.se





























Och så glöm inte att gå med i Bioklubben för massor av schyssta rabatter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar