tisdag 4 augusti 2015

Flottsbrobadet

Den här veckan har jag börjat jobba och NU kan det minsann bli soligt efter att det varit trist väder hela sommaren. Ja ja, så kan det vara ibland. För er som fortfarande har semester eller som vill åka och bada en helg kommer här en recension av ett till Stockholmsbad.

I Flottsbro, hemsida, söder om Stockholm finns ett stort barnvänligt bad med massor av aktiviteter. Frisbeegolf, beach volley, bangolf, elbilar för barn, lekplats och ett stort värdshus.

Våra erfarenheter begränsat sig till ett enkelt strandbad med picknick, vilket var trevligt. Kul med både bryggor och strand och skönt vatten i Albysjön.  Gräsmatteytan är jättestor så det känns inte trångt.

Fin sandstrand på Flottsbrobadet i Huddinge / Stockholm


Skönt sommarbad på grunt vatten, Flottsbro

Våra barn badade och hoppade från bryggan på grunt vatten. När de tröttnat på badandet lockade den stora skidbacken och de klättrade högt högt upp tills vi bara såg dem som små prickar. 


Pyttesmå barn i skidbacken sommartid, Flottsbro



















Vill man ha ett stort, livligt bad med massor av aktiviteter och folk är Flottsbro rätt ställe. Vill man ha det lugnt och lite mer naturnära så väljer man med fördel Hellasgården, även om det absolut inte är något fel på stranden i Flottsbro.

En av bryggorna på Flottsbrobadet



















Hitta hit:

Det är lätt att parkera på en stor iordningställd grusparkering med någon minuts promenadväg till badet. Kommunalt tar det ca 50 minuter från T-centralen till Huddinge med pendeltåg och buss.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. http://www.flyttstädningistockholm.nu/ Utmärkt företag! Professianalno personal! Soffan städades snabbt, effektivt. Jag är mycket nöjd med arbetet. Jag kommer att ansöka igen. Tack!

    SvaraRadera