söndag 6 juli 2014

Drömställe för konferens

Just nu är det högsommar och de flesta av oss har förhoppningsvis en stunds semester kvar innan det är dags att börja jobba igen. Jag tycker att hösten brukar kännas lång när det är så få helger. Det är möjligtvis allhelgonahelgen som skulle kunna ge någon ledig dag eller två. Vi som har relativt små barn kanske passar på att ta ledigt under höstlovet och umgås med barnen.

Men även jobbet kan faktiskt ge visst miljöombyte genom att man åker på konferens. Huvudsyftet är ju att man ska bli ett bättre team, lära sig något eller starta igång något nytt. Men förutom arbetsinnehållet är även konferensanläggningens miljö och service viktig för helhetsresultatet.

En konferenslokal får mer än gärna ha en vacker och rogivande miljö. Jag tycker mycket om när konferensanläggningen ligger vid vattnet. God, nyttig och vällagad mat är en viktig del. Om det finns möjlighet till gemensamma roliga upplvelser är det självköart ett plus.

Coor Konferens har ett antal konferensanläggningar i Stockhol och Göteborg. T.ex. finns konferensanläggningen Primus konferens på Essingen i Stockholm. Ljusa och fina lokaler centralt i Stockholm men Essingeöarna är ändå lite lugnare. Anläggningen har ett härligt läge nära vattnet. Aktiviteter för gruppen kan man få hjälp med via Coors konferenspaket. T.ex. RIB-båt, gemensam matlagning eller chokladprovning är några av de aktiviteter som kan erbjudas.

 Jag hoppas att några av oss får möjlighet till lite miljöombyte även på jobbet i höst,kanske på någon av Coor Konferens anläggningar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar