fredag 27 september 2013

Nickelodeondagen


I somras var vi på Nickelodeondagen på Skansen, vilket var mycket trevligt. Nickelodeondagen ordnades i år på många ställen runtom i Sverige med ett antal populära artister på olika scener. Just i Stockholm var det bl.a. Anton Ewald, Oscar Zia och Janet Léon.

På Nickelodeondagen dominerade såklart Nickelodeon med sina figurer och glada orange färg, men även några övriga företag var med och sponsrade, bl.a. Activision Blizzard som ger ut Skylanders. Deras spelborg var omåttligt populär.  
 
Det var faktiskt inte så farligt mycket folk och det var riktigt roliga artister på scenen. Anton Ewald var favoriten bland de melodifestivalälskande barnen men även övriga artister föll barnen i smaken.
 
På Nickelodeondagen fanns också massor av andra roliga saker att göra, bl.a.  hoppa hoppborg och testa Oriboo, en ny spelkonsol som är som en liten boll. Tyvärr hade vi lite otur med vädret men vid Sollidenscenen fanns en liten hytt som man kunde sitta i under tak och njuta av uppträdandena på lagom avstånd.
 

Vi hann också med en runda på Skansen innan vi nöjda åkte hemåt med alla barn. Vi kommer troligtvis att hänga på Skansen på nästa års Nickelodeondag också. Ett lätt sätt att gå på barnvänlig konsert, massor av roliga lektält och dessutom djur. Kan det bli bättre?

Våra barn är fans av Nickelodeon och det tittas ofta på Pingvinerna från Madagaskar, Svampbob och Turtles. Att göra ljud är alltid roligt och Nickelodeon har en rolig ljudmaskin där man kan göra olika Nickelodeonljud. Mycket populärt!

Testa här: 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar